Werken bij website en landingspagina webdesign

'WERKEN BIJ' WEBSITE

Een goede landingspagina geeft geïnteresseerde kandidaten voor de vacatures bij uw bedrijf een kijkje in de bedrijfscultuur waarvoor ze mogelijk gaan werken. Potentiële werknemers zijn uiteraard geïnteresseerd in wat voor soort bedrijf ze zullen belanden als ze eenmaal voor de openstaande functie aangenomen zullen worden. Evenals dat uw bedrijf meer over de kandidaten wil weten, krijgen kandidaten graag een indruk van uw bedrijfscultuur. Deze kunt u heel duidelijk weergeven op geschikte landingspagina’s. Werken bij website helpt uw bedrijf graag bij het opstellen van effectieve en heldere landingspagina’s, zodat de interesse wordt vastgehouden bij de ideale kandidaat. 

Wat is een landingspagina?

Een landingspagina is een webpagina op uw website waar potentiële kandidaten naar toe worden geleid, zodra ze via een advertentie of externe link op deze website komen. Deze pagina is doorgaans niet terug te vinden in het menu van de website, maar is specifiek bedoeld voor bezoekers die via andere kanalen die kant op worden geleid. Het is de pagina waarop sollicitanten vaak de kans krijgen om meer over het bedrijf te weten te komen, waarvoor een vacature hun aandacht heeft getrokken. Op deze pagina kunt uw bedrijf meer weergeven over de inhoudelijkheid van het bedrijf zelf, de functie waar de vacature voor is uitgezet, evenals meer informatie omtrent de vaardigheden en bijzonderheden waaraan de potentiële nieuwe werknemer verwacht wordt te voldoen om kans te maken voor de functie. Obvious Recruitment verzorgt de inhoudelijke teksten en opzet voor de betreffende landingspagina’s, zodat voor beiden partijen duidelijk is of er een succesvolle match mogelijk is.

Het nut van een landingspagina

De landingspagina zal worden gekoppeld aan een externe advertentie. Geïnteresseerden in deze vacature of advertentie zullen op de landingspagina terecht komen, zodra ze op de advertentie klikken. Dit is een eerste stap binnen de sollicitatieprocedure. U wilt op de landingspagina de aandacht van de bezoekers vasthouden en duidelijk aantonen hoe de functie aansluit bij de zoekvraag van de kandidaat. Obvious Recruitment stelt aantrekkelijke landingspagina’s op die de juiste informatie aanlevert en ideale kandidaten in staat stelt om een goede indruk te krijgen van wat uw bedrijf kan bieden. Op de landingspagina zal alle informatie overzichtelijk worden weergegeven en zorgen we bij Obvious Recruitment ervoor dat kandidaten hun cv kunnen uploaden, een motivatie kunnen achterlaten of een verzoek kunnen indienen om teruggebeld te worden.

Voordelen van landingspagina

Obvious Recruitment verzorgt effectieve landingspagina’s, die tal van voordelen bieden voor de sollicitatieprocedure. Zo kunt u rekenen op een duidelijke selectie van kwalitatieve sollicitanten, doordat de landingspagina goed zal aansluiten op de lopende vacature of advertentie. Hierdoor zal minder sprake zijn van afhakers en tevens ontvangt u zo daadwerkelijk geïnteresseerde bezoekers. De conversie gaat zichtbaar omhoog, doordat de kandidaten stap voor stap worden overtuigd. Bovendien werkt het afnemen van een landingspagina bij Obvious Recruitment kostenbesparend, doordat gekeken wordt naar de relevantie van de landingspagina in verhouding tot de advertentie. Hoe beter deze op elkaar aansluiten, des te beter zal de beoordeling zijn vanuit Google Adwords. Neem contact op met Obvious Recruitment en we helpen u graag bij het vormgeven van een landingspagina.