Personeel werven via social media

Verkoper binnendienst (8 uur per week)

Hey jij daar! Ben jij die enthousiaste Verkoper binnendienst die graag in gesprek gaat met bedrijven en niet bang is om de telefoon te pakken? Wil jij onderdeel uitmaken van een groeiende organisatie en heb je een winnaarsmentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Als Verkoper binnendienst ben jij degene die onze organisatie naar het volgende niveau tilt. Met jouw commerciële talent, vlotte babbel en overtuigingskracht weet jij bedrijven te interesseren en afspraken in te plannen. Jij bent het gezicht van onze organisatie en weet precies hoe je potentiële klanten kunt overtuigen van de toegevoegde waarde van onze diensten.

Je hebt een winnaarsmentaliteit en bent niet bang voor targets. Sterker nog, je ziet targets als een uitdaging en wilt jezelf continu verbeteren. Met jouw communicatieve vaardigheden weet je de juiste vragen te stellen en de behoeften van klanten te achterhalen. Jouw flexibele en stressbestendige houding zorgt ervoor dat je ook in hectische situaties het hoofd koel houdt.

Wie zoeken iemand die:

– Ervaring heeft in sales of dit graag wil leren, bij voorkeur in een B2B-omgeving;
– Beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
– Een gedreven persoonlijkheid heeft met een passie voor sales;
– Een proactieve houding en de capaciteit heeft om zelfstandig te werken.

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiende organisatie. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk salaris (€ 12 – € 14 per uur exclusief bonus, afhankelijk van leeftijd en ervaring), bonusregeling en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar het allerbelangrijkste: we bieden een prettige werksfeer en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en door te groeien.

Dus, ben jij die enthousiaste Verkoper binnendienst die zichzelf wil uitdagen en wil groeien binnen een groeiende organisatie? Wacht dan niet langer en laat hieronder je gegevens achter. We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten!

Solliciteer direct!