Werken bij website en landingspagina webdesign

RECRUITMENT MARKETING VIA SOCIAL MEDIA

Als bedrijf wil je ongetwijfeld profiteren van de laatste trends als het aankomt op het werven van de juiste kandidaten voor openstaande vacatures. Nu de economie aantrekt, zie je ook een groeiend aantal vacatures, waarvoor nieuwe medewerkers gezocht worden. Als jouw bedrijf ook nieuw personeel zoekt voor openstaande arbeidsposities, dan wil je wel kunnen rekenen op de beste specialisten om deze functies te betrekken. Recruitment marketing via Social Media biedt hierin precies de kansen die je zoekt. Via diverse kanalen kan jouw bedrijf aangeven welke vacatures openstaan en wat de kwalificaties moeten zijn waaraan de ideale kandidaat moet voldoen. Wij vinden snel en zorgvuldig geschikte werknemers voor jouw bedrijf en vacatures worden binnen korte tijd vervuld. Wij weten onder jouw bedrijfsnaam de juiste kandidaten te bereiken via Social Media.

Social media recruitment

Als bedrijf weet je vaak precies over welke vaardigheden en karakteristieken de ideale kandidaat moet beschikken om de desbetreffende functie naar behoren uit te voeren. Vaak is jouw ideale medewerker te vinden in een bepaalde doelgroep, waar specifiek naar gezocht kan worden in de zoektocht voor het invullen van vacatures. Dit maakt het mogelijk om deze doelgroep te benaderen via verschillende kanalen die in het hedendaagse bedrijfsleven ter beschikking staan. Je kunt hierbij denken aan het werven van nieuwe medewerkers via Social Mediakanalen als LinkedIn, Facebook, maar ook het populaire Snapchat en Instagram.

Vacatures op Social media

Je kunt enkel al op Facebook als bedrijf succesvol aangeven dat je op zoek bent naar een nieuwe accountmanager of softwareontwikkelaar. Hier komen immers dagelijks oproepen langs in het nieuwsoverzicht en je bereikt zo dus ook jouw ideale kandidaat. Of het nu een baan bij een bedrijf is of oproepen tot huiswerk, hier vinden nieuwe medewerkers regelmatig interessante vacatures. Omgekeerd vind je als werkgever dus ook steeds vaker nieuw personeel via de Social mediakanalen. Werken bij website springt hier graag op in en deelt deze tendens. Social media recruitment wordt ingezet voor het werven van jouw personeel via Social Media. 

Personeel zoeken via Social media

Social media kan uitstekend worden ingezet voor het vinden van nieuw personeel. De bekende kanalen als LinkedIn, Facebook en Twitter stellen je in staat om doelgericht de juiste kandidaten te werven voor de openstaande vacatures bij jouw bedrijf. Er zijn veel mensen die ofwel actief of latent op zoek zijn naar een nieuwe baan en Social media toont hun met regelmaat geschikte vacatures.

Werken bij website benadert via Social media daarom deze potentiële kandidaten door met een bewezen strategie onder jouw bedrijfsnaam de ideale kandidaten te vinden voor jouw vacatures. Aangezien het aantal gebruikers van Social media de afgelopen jaren enkel nog is toegenomen, is het steeds gemakkelijker om de juiste doelgroep te vinden. Nieuw personeel zal zo spoedig jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Voordelen van Obvious Recruitment

Obvious Recruitment verzorgt jouw vacatures van start tot finish. We zorgen voor wervelende vacatureteksten en het vormgeven van een landingspagina, waarop de functie duidelijk beschreven staat. Vervolgens selecteren wij enkel de juiste kandidaten die voldoen aan het gewenste functieprofiel. Een duidelijke omschrijving van jouw bedrijf en de bedrijfscultuur zullen de juiste kandidaten aantrekken die hier feilloos bij aansluiten. Je bespaart aanzienlijk veel tijd en geld door het vinden van nieuw personeel via Social media uit te besteden aan ons. Je hoeft zo niet zelf op zoek naar geschikte kandidaten, want wij nemen het wervingsproces graag voor jouw bedrijf uit handen. Neem voor meer informatie zeker even contact met ons op.